Vannak itt Pro Tools-osok vagy ezekszerint En vagyok az egyetlen akinek ez van?

Pro Tools 8

legjobb. Nagyon az program minden megvan egyhelyen. Ha akarod tud nagyon Lama proof lenni de ha ugytetszik akkor minden aprosagba beletudsz menni.
Hat szerintem a tobbi program elbujhat mogotte:
Reason 4 - Hat third party plug-in-okat nem enged hasznalni szal semmikepp se nevezheto Professionalis programnak. En inkabb Midimuhelynek hivnam mivel Audiot nem tud RECordolni csak MIDIt

Acid Pro- Na ne rohogtessek... Ez egy nagyon gyenge program Zenelesre...
Ableton - Ezt inkabb Live Performancere DJknek meg hasonlo elo zeneszeknek joo inkabb de semikep nem a studioba...
Logic - Na ez az egyeduli ami azt mondom kozel all hozza de meg mindig messze van. Ne felejtcsuk el hogy Apple lehet hogy fasza dolog mer hat csinal nagyon jo gepeket de attol meg nem azt jelenti hogy telleg a Zene szerkztesbe a legjobb...
Cubase/Sonar - Ez a ket progi nagyon ottvan. En ezt hassznaltam regebben. Cubaset iinkabb. Ne ertsetek felre a "/" Cubase es Sonar kozott. Ez ket kulon probram de en egynek veszem mer a ketto nagyon kozel all egymashoz szerintem. Szerintem ez a 2 egymasra nagyon hasonlit de azer van nemi elteres. Most jott kia 8as verzio Sonarbol es az 5s Cubasebol. Ha telleg komolyan bele akartok menni a zene recording ba akkor ajanlom mindkettot mert telleg nagyon kozel alnak Pro Tools-hoz de ha telleg van lovetok akkor inkabb PT-ba fektettek mer az a legjobb...
Tobb plug-in van Pro Tools-ra mint akarmelyikre ezekkozot...
Ha erdekel Pro Tools akkor katt:
http://digidesign.com/index.cfm?navid=349&langid=100&itemid=33116