Szia! Én jó ideje nem használtam már, most felraktam megint. 1.4-et, 1.4.1-et, 1.3.7-et, de nálam is ugyanaz. Azt olvastam, hogy kézzel kell neki megmutatni a samples/rom mappában, de nekem nincs se olyan mappa, se olyan fájl. Letöltöttem külön, betallóztam, de így se semmi, úgyhogy passz. Esetleg próbálj egy régebbi verziót, mondjuk 1.3-at, hátha.
Van egy felvételem, ami kicsit halk. Próbálkoztam már több program normalizálásával, erősítésével, de valahogy egyikkel sem sikerült a kívánt hangot elérnem. A probléma az, hogy vagy alig módosít rajta, vagy túl hangosítja az egészet és így a hangosabb részek már torzítanak. Van erre valami jó kis progi?
Próbálj ki egy compressor-t, vagy asszem a Sound Forge-ban van egy Wave hammer nevű cucc, ami egy beállított szintig növeli a hangerőt, aztán ha eléri azt, akkor nem erősít tovább. De még nem próbáltam.
Erre én is a sound forge-ot használnám egy kis gain vagy compressor és én még az eq-val szoktam tökörészni hogy az szóljon amit én akarok csak nem mindíg sikerül
Egy programot keresek. Nem rég hallottam róla. A lényege az, hogy a dallam alapján (amit dúdolsz) "lefordítja" hangszerre. Hallott már valaki ilyenről? Esetleg tudja valaki, hogy mi ez a program? Köszönet!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.