Pontos idő: 2010. július 29., csütörtök 16:28

Oldal: 1 / 1 [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Régebbi fl studio frissítése
HozzászólásElküldve: 2010. február 13., szombat 14:17 

Kisdobos
Kisdobos
Férfi

Kor: 18
Város: Slovenské Darmoty
Myspace profil: myspace.com/rimoshee
Kedvenc szoftver:
Fruity Loops
Sziasztok
A következő problémám lenne. Szal Fl studio 7-essel dolgozom és elég sok projektem el van kezdve és nagyonsok vst van feltelepítve. Az fl 7-es már nagyon nem naprakész és a hangzása sem olyan már mint az uj 9-esnek pl. Szóval meglehet valahogy oldani ,hogy az fl 7-est felfrissíteni 9-esre (összes 9-es plugginnel) de úgy ,hogy a feltelepített vst-k megmaradjonak és a projektjeimet is megtudjam nyitni ?

Köszönöm az észrevételt és a javaslatokat

Hozzászólás témája: Re: Régebbi fl studio frissítése
HozzászólásElküldve: 2010. február 15., hétfő 12:07 

Site Admin
Site Admin
Férfi

Kor: 29
Város: Szeged
Kedvenc szoftver:
Ableton
Szia!

Én csak tippet tudok adni ezzel kapcsolatban.
Azt hiszem, hogy én régebben a 7-es verzióról tértem át a 8-asra. Az akkori projektek, ha jól emlékszem működtek az új verzióban is. Nem tudom ugyan a motor mennyiben változik verzióról verzióra, de szerintem a 9-esben is lehet használni a régebbi projekteket. Ez többnyire úgy van, hogy visszafele nem kompatibilis, tehát egy 9-esben elmentett projektet nem biztos, hogy a 7-es is fogja tudni kezelni. Ellenben egy régi mentést egy új verzióban minden további nélkül lehet használni, hiszen a régi verzió tulajdonságai megvannak az újban is, nem úgy, mint fordítva. De mondom, ez nem száz százalék, csak elmélet. De az Abletonnál például így van.

A pluginekkel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy ha egy mappában vannak a vst-k, akkor azt biztos, hogy felismeri az új verzió is, ha betallózod neki. Mintha egy teljesen új hostot telepítenél fel, meg kell neki mutatni, hogy miből dolgozzon. Ezzel biztos nem lesz gond. Image Line termékekkel, meg amik a Fruity-val jönnek, azokkal esetleg lehet gond. Nem tudom, hogy a registry változások mire vannak hatással. Esetleg az új verzió miatt nem fog elindulni a régi a registry bejegyzések miatt, vagy fordítva, stb.

Mindenesetre, ha feltelepíted az új verziót, akkor nagyon fontos, hogy csinálj előtte egy rendszer visszaállítási pontot. Vagy még jobb, ha pl. Norton Ghost-al csinálsz egy teljes mentést a rendszeredről, biztos ami biztos. Így, ha valami nem klappol, akkor visszarakod a régi rendszert és próbálkozhatsz mással.

:faszlama:

Hozzászólás témája: Re: Régebbi fl studio frissítése
HozzászólásElküldve: 2010. február 15., hétfő 13:58 

Kisdobos
Kisdobos
Férfi

Kor: 18
Város: Slovenské Darmoty
Myspace profil: myspace.com/rimoshee
Kedvenc szoftver:
Fruity Loops
Szerintem megvárom a 10-est és felrakom csak azokkal a vst-kel amiket használok is meg amik a projektekhez kellenek. rámfér egykis nagytakarítás de köszi a tippet.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 Oldal: 1 / 1 [ 3 hozzászólás ]